BlackBerry Playbook testte

Blackberry akıllı telefonların üreticisi RIM Playbook ile farklı bir tablet sunuyor. 7 inçlik tableti Android OS ile sunmaktansa kendi geliştirdiği tablet işletim sistemini sunmuş RIM. İlk baktığımızda iPad gibi olmadığını görüyoruz. Ekran üç bölüme ayrılmış, üst tarafta, durum çubuğunda; saat, pil dolumu, gelen mailler ve diğer bilgiler gözüküyor. Orta kısımda çalışan uygulamalar, menü ve yüklenmiş uygulamalar bulunuyor.


Neredeyse iOS kadar hızlı!
İşlemler cihazda gerçekten akıcı bir şekilde oluyor. Açık programlar sadece bir komut ile arka plana geçiyor ve orada çalışmaya devam ediyor. Bunların hepsi Apple'ın iPad'i kadar hızlı oluyor. Eğer bir videoyu ufaltılmış pencerede izlemek istiyorsanız bu hiç bir takılma olmadan gerçekleşiyor.

Yapılan testlerde "Need for Speed'i paralel olarak açık bıraktık ve bunların hepsi akıcı bir şekilde çalıştı. Diğer Android 3.0 cihazları ile karşılaştırdığımızda hiç bir Android takılma olmadan sürükleme yapmıyordu. Buna rağmen RIM işletim sisteminde de açıklar mevcut. Örneğin Blackberry AppWorld'de şuan için bulunan en iyi oyun Need for Speed ki bu daha önce de vardı.


0 yorum to "BlackBerry Playbook testte"

Yorum Gönder

English
<-- Please wait while the page is being translated -->

Kedimle Oynamayin :)

Ziyaretci Sayısı

Yeahhh...

review www.thexbest.net on alexa.com